ESQUERRA ES VOTA A SI MATEIXA EN EL PLENARI DE HUI


Rosanna-blogmenut

Rosanna Peris, regidora d’Esquerra Unida

Esquerra Unida ha votat la seua regidora, Rosanna Peris, per a l’Alcaldia en el plenari que s’ha celebrat este matí. Així, Compromís, amb tres regidors/es, al ser la força política més votada en les passades eleccions municipals, ha obtés la majoria que li permetrà ostentar l’Alcaldia, en minoria, els propers 4 anys.

Rosanna, la nostra regidora, ha utilitzat la fòrmula de la promesa per imperatiu legal de la següent forma: “Jo, Rosanna Peris Peris, per la meua consciència i honor, promet per imperatiu legal, complir fidelment amb les obligacions del càrrec de regidora de la corporació local de Benifairó de la Valldigna, amb lleialtat al nostre poble, i guardar i fer guardar la Constitució com a norma fonamental de l’Estat. Per propi principi i convicció, promet treballar a favor de la dignitat de la ciutadania, exercint el meu càrrec des dels principis d’igualtat i justícia social”.

Esquerra Unida, els darrers dies va mantindre converses amb el PSOE, en les què parlàrem d’encontres programàtics i de prioritats polítiques. No obstant descartarem cap tipus d’acord de govern.

Lamentem, per contra, la negativa de Compromís a mantindre converses, en les que ens havera agradat poder parlar en els mateixos termes, és a dir, amb la intenció d’establir punts comuns del programa en els que coincidim i quines són les prioritats polítiques al nostre municipi, que caldria dur a terme, tot i descartar cap acord de govern. Sí ens convocaren a una reunió, junt a la resta de formacions, però en altres termes i objectius que aquestos.

Els fem saber a totes les formacions polítiques, que anem a treballar en positiu i ser conseqüents per dur a terme el nostre programa electoral. Treballarem per les que considerem ara, les majors prioritats: la lluita contra l’atur, el foment de l’ocupació pública i privada, el manteniment dels serveis públics especialment l’educació i la sanitat, l’equitat i la justícia distributiva en les càrregues fiscals, la participació i la transparència en la gestió pública i l’accés en condicions d’igualtat a l’oferta de treball públic. En la mesura en que es treballe en eixe sentit, ens trobaran treballant, recolzant, proposant, colze a colze.

Anuncis

Aquest és un espai de lliure participació i, per tant, no és la nostra intenció introduir cap tipus de censura a les idees exposades. No obstant, com que no ens fem responsables d’elles, no podem permetre que es facen acusacions sense proves o es falte al respecte a ninguna persona, i molt menys de forma anònima. Per això, els comentaris, malgrat que no és obligatori identificar-se, si hauran de respectar aquestes mínimes regles de sentit comú. Aleshores, tot missatge que continga alguna d’aquestes qüestions, sentint-ho molt, serà esborrat. Esperant que així ho entendreu, vos animem a participar....

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s