EUPV CONVOCA UNA REUNIÓ INFORMATIVA PER EXPLICAR LA URBANITZACIÓ DEL PLA PARCIAL SECTOR C (R-C) (ZONA CREUETA)


Plànol del Pla Parcial Sector C (R-C)

Plànol del Pla Parcial Sector C (R-C)

Esquerra Unida convoca una reunió informativa demà dissabte a les 19:00h. a l’auditori, per explicar el projecte d’urbanització del Sector C (R-C) als/les propietaris/àries afectats/ades i escoltar les seues consideracions, opinions i inquietuds al respecte, amb vistes a considerar les possibles al·legacions que aquestos/es puguen presentar a debat al plenari. Aquesta reunió s’emmarca dins la promesa electoral que férem de que els processos urbanístics foren degudament informats i comptaren amb la deguda participació per part del poble.

En plenari celebrat el 30 de març, s’aprovà per set vots a favor (quatre dels regidors del grup municipal PSOE i tres dels regidors del grup municipal PP); i dos vots en contra, (un de la regidora del grup municipal EUPV i un del regidor del grup municipal Compromís) inicialment el Pla Parcial, d’iniciativa municipal, del Sector Urbanitzable Residencial “C” del vigent PGOU de Benifairó de la Valldigna.

La nostra regidora Rosanna Peris, argumentà el seu vot en contra al·legant, que consideràvem que no era una prioritat per a l’Ajuntament. Si bé considerem interessant l’obertura del carrer Jaume II per la creueta per tal de finalitzar la ronda del poble per la part nord del poble, no considerem adient ara iniciar un projecte d’urbanització en un context econòmic tan delicat per a moltes famílies que probablement no puguen afrontar els costos d’urbanització i en un context de tan baixa demanada de solars per edificar.

 

Anuncis

Aquest és un espai de lliure participació i, per tant, no és la nostra intenció introduir cap tipus de censura a les idees exposades. No obstant, com que no ens fem responsables d’elles, no podem permetre que es facen acusacions sense proves o es falte al respecte a ninguna persona, i molt menys de forma anònima. Per això, els comentaris, malgrat que no és obligatori identificar-se, si hauran de respectar aquestes mínimes regles de sentit comú. Aleshores, tot missatge que continga alguna d’aquestes qüestions, sentint-ho molt, serà esborrat. Esperant que així ho entendreu, vos animem a participar....

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s