HUI TENIM 193 NOVES RAONS PER SEGUIR TREBALLANT PER ESTE POBLE


RaonsEl col·lectiu d’Esquerra Unida vol agrair el suport que ens heu donat, les 193 persones que heu confiat en el seu projecte per al poble. Són aquestes 193 raons, les que ens motiven per a continuar treballant. Cal ara posar-se a treballar per fer complir allò a que ens hem compromés, però sobretot cal ara treballar per millorar encara més la comunicació amb vosaltres. Volem que s’apropeu a aquest projecte, que el feu vostre. Necessitem saber què n’opineu, que hem de millorar, i com millorar la vostra participació.

Respecte als resultats de les eleccions locals, cal felicitar el partit més votat, Compromís, que amb 331 votants és la formació política més votada. Passa així a quasitriplicar els resultats del les eleccions locals del 2011. El PSOE perd 134 vots (passant del 427 a 293), PP en perd 102 (passant de 342 a 240, i Esquerra Unida recupera quasi 50 vots respecte als resultats del 2011 (passant de 146 a 193 vots). La CUP enguany no va presentar candidatura.

La distribució dels regidors, ha sigut de 3 regidors per a Compromís, 3 per al PSOE, 2 per al PP i un per a Esquerra Unida, que hem quedat a 2 vots d’obtindre el segon regidor que va anar a parar al PSOE. Lamentem haver-nos quedat una vegada més a les portes del segon regidor per un escàs nombre de vots.

resulelecloc2015

Resultats electorals de les Eleccions Locals a Benifairó de la Valldigna. Font: EL PAÍS.

Al País Valencià la d’ahir, va ser una jornada agredolça. Mentre que en les Corts es confirmava que el Partit Popular i la seua marca blanca Ciudadanos no podien assolir la majoria absoluta de diputats, Esquerra Unida, que tant ha treballat i ha contribuït a aquest canvi, era la gran perjudicada al quedar fora de la institució. Així ara, s’obri un escenari de pactes per configurar una majoria política a les institucions en el que estan condemnats a entendre’s els tres partits polítics a l’esquerra del PP, (PSOE, Compromís i Podemos).

resulelecaut2015

Resultats electorals de les Eleccions Autonòmiques al País Valencià. Font: EL PAÍS.

 

Anuncis

Aquest és un espai de lliure participació i, per tant, no és la nostra intenció introduir cap tipus de censura a les idees exposades. No obstant, com que no ens fem responsables d’elles, no podem permetre que es facen acusacions sense proves o es falte al respecte a ninguna persona, i molt menys de forma anònima. Per això, els comentaris, malgrat que no és obligatori identificar-se, si hauran de respectar aquestes mínimes regles de sentit comú. Aleshores, tot missatge que continga alguna d’aquestes qüestions, sentint-ho molt, serà esborrat. Esperant que així ho entendreu, vos animem a participar....

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s