CANDIDATURA MUNICIPAL D’ESQUERRA UNIDA PER A LES ELECCIONS 2015


SONY DSC

El passat divendres 27 de març, el col·lectiu d’Esquerra Unida va organitzar un acte de presentació de les candidatures municipal i autonòmica per a les properes eleccions del 24 de maig del 2015. En l’acte interveniren la cap de llista municipal Rosanna Peris i l’autonòmic Ignacio Blanco.

Toni Saiz5

Toni Sàiz

L’acte, presentant per qui serà el segon de la llista municipal Paco Bataller, començà, com no podria ser d’altra manera, fent una especial menció i homenatge a dues persones que, malauradament durant l’any passat ens varen deixar, Salvador Ferrando i Toni Sàiz, dos companys compromesos amb el projecte d’Esquerra Unida, del qual van ser militants i regidors, i en lo personal grans amics. A ells i a les seus famílies els reterem aquest modest i necessari recordatori amb el compromís que no els oblidem.

SONY DSC

Rosanna Peris i Paco Bataller, números 1 i 2 de la llista municipal

A continuació intervingué Rosanna Peris, cap de llista per a les municipals. Rosanna explicà que va entrar a formar part de la corporació municipal com a regidora cap a novembre del 2012, malauradament perquè, com tots/es sabeu, Toni Sáiz, va haver d’abandonar el lideratge d’aquest projecte per una important malaltia. Malgrat tot, durant esta legislatura que ara acaba, tot i tindre un sol regidor, Rosanna afirmà estar convençuda que hem estat el grup polític en l’oposició més actiu, tant dins de l’ajuntament com fora del carrer.

Rosanna va enumerar totes aquelles activitats que el nostre grup polític ha dut a terme referent a l’Ajuntament:

  • Activitats d’informació i transparència, informant sobre les decisions preses tant en reunions informatives com en plenaris, al voltant de projectes a realitzar, borses de treball, beques de treball a joves, entre d’altres. Activitat que hem desenvolupat principalment mitjançant la presència a les xarxes socials. Som, en paraules de la regidora, el grup polític pioner en presència a totes les xarxes socials per fer arribar la informació (tenim uns 800 seguidors a la pàgina del facebook, la qual tots o quasi tots els dies pengem alguna notícia, uns 350 seguidors a twitter i tenim un blog on hem elaborat durant aquestos anys aproximadament 200 notícies, tant relacionades amb el poble o altres d’especial interés).
  • Activitats de proposta i aportació constructiva. Hem tractar d’aportar alternatives que milloraren la forma de baremació de les borses (neteja, salari jove, beques de la Dipu), per tal que es fera una selecció més justa i equitativa. Tot i açò també cal dir que segons la regidora, de poc varen servir les nostres propostes, perquè no varen ser tingudes en compte per l’equip de govern). Hem proposat reformes dels centres i llocs públics com l’Escola Municiplal, l’Escoleta, les zones verdes, el Centre de Salut (el qual hem aconseguit que s’incloguen 20.000 euros als pressupostos municipals per a una reforma absolutament necessària). Hem sigut també el grup polític que més mocions hem presentant.
  • Activitats de control i fiscalització de la llavor de l’equip de govern. Hem demanant constantment la paraula als plenaris per preguntar per allò que no teniem clar, per a aclarir allò que els ha interessat als/les veïns/es que s’han acostat a fer-nos partíceps de les seues preocupacions i incerteses.
  • Accions de denuncia de les injustícies. Hem denunciat públicament les injustícies urbanístiques dutes a terme pel tàndem PSOE-PP per afavorir les grans empreses a costa dels diners de tots/es.

Hem sigut, conclogué Rosanna, conforme ens vam comprometre en el nostre programa electoral, garantia del manteniment dels serveis públics. Com a mostra, explicà com hem denunciat l’intent de privatització del servei de neteja per part de l’equip de govern. Nosaltres sempre en hem posicionat en contra i hem demanat i fet força per a que no es produïra esta privatització.

Però també va comentar Rosanna, las tasca duta a terme fora de les institucions, al carrer, amb el poble. Hem estat presents a totes les manifestacions i actes reivindicatius, hem organitzat dies de l’arbre, actes en memòria de la IIª República, reunions informatives sobre accions conjuntes contra les preferents de BANKIA.

SONY DSC

Rosanna Peris, cap de llista per Benifairó, en un moment de la seua intervenció, junt a Ignacio Blanco, cap de llista a les autonòmiques.

LLISTA

Respecte a la llista, Rosanna comentà que per a les properes eleccions del 24 de maig hem tractat especialment que la presència de la dona fora rellevant, que hi haja gent en representació de diverses procedències socials i laborals. I el que és més important, gent compromesa amb la societat i amb els més desfavorits i amb moltes ganes de treballar i canviar la forma de treballar en les institucions.

 La llista definitiva que anirem donant-la a conèixer més a fons és la següent:

1. Rosanna Peris Peris
2. Paco Bataller Fons
3. Verónica Vercher Linares
4. Antoni Vercher Ferrando
5. Lidia Peris Ferrando
6. Sergio Plà Serra
7. Bea Bataller Selfa
8. Salvador Vercher Plana
9. Enrique Artés Belmonte
Suplent 1. Paco Garcia Micó
Suplent 2. Salvador Martínez Alberola
Suplent 3. Francisco Cors Selfa
Rosanna conclogué la seua intervenció afirmant que aquestos 4 anys, hem treballat molt, tot i tindre un sol regidor a l’Ajuntament. Per això va esperava que el poble sabera valorar tot el treball dut a terme, perquè per damunt de tot, va dir, som gent honesta, compromesa amb el poble, senzilla i molt treballadora. Volem ser l’instrument en mans de la gent per a que les polítiques clarament d’esquerres, entren a formar part de les decisions que es prenen en l’àmbit més proper a la gent com és l’Ajuntament. Som i serem l’única garantia que estes polítiques d’esquerres s’hi aplicaran….
SONY DSC

Ignacio Blanco, cap de llista a les autonòmiques per EUPV, en un moment de la seua intervenció.

A continuació va intervindre el cap de llista a les eleccions autonòmiques per Esquerra Unida, Ignacio Blanco que, com a diputat i juntament amb la resta de companys i companyes del Grup d’Esquerra Unida en les Corts, ha estat esta legislatura que ara acaba, el més crític i combatiu contra la corrupció del PP i les polítiques contra l’estat del benestar i els serveis públics del govern valencià.

SONY DSC

Ignacio Blanco, cap de llista a les autonòmiques, junt els/les caps de llista de la Valldigna per Simat (Víctor Mansanet), Tavernes (Eduardo Bononad) i Benifairó (Rosanna Peris)

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Aquest és un espai de lliure participació i, per tant, no és la nostra intenció introduir cap tipus de censura a les idees exposades. No obstant, com que no ens fem responsables d’elles, no podem permetre que es facen acusacions sense proves o es falte al respecte a ninguna persona, i molt menys de forma anònima. Per això, els comentaris, malgrat que no és obligatori identificar-se, si hauran de respectar aquestes mínimes regles de sentit comú. Aleshores, tot missatge que continga alguna d’aquestes qüestions, sentint-ho molt, serà esborrat. Esperant que així ho entendreu, vos animem a participar....

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s